.

.

Fxlymr tuš Sjedalica univerzalna klupa za prijenos kade - tuš stolica i sjedište za kadu-stolica se pretvara u desni ili lijevi ulaz, B

Fxlymr tuš Sjedalica univerzalna klupa za prijenos kade - tuš stolica i sjedište za kadu-stolica

KM 94.70

Količina robe
Tova je dostupan

stolica za kupanje podesiva po visini kako bi zadovoljila vaše različite potrebe, pogodna za različite grupe ljudiSa neklizajućim gumenim jastučićem za noge, stabilniji i sigurniji. Lagan i izdržljiv,napravljen od guste legure aluminijuma, lagani okvir tuš stolice podržava do 220 funti(100 kg). lagani okvir je lako prenosiv za dodatnu pogodnost. Pomoć u kupatilu za starije starije osobe, invalide, Barijatrijske, hendikepirane osobe, povrijeđene i druge koji žele sjediti dok se kupaju. Prema ergonomski dizajniranim sedištima, ljudi sede i udobnije, dizajn sedišta se širi, povećava prostor za aktivnosti,pogodan za različite grupe ljudi. Povećajte sigurnost i praktičnost u svom prostoru za kupanje i tuširanje postavljanjem ovog praktičnog sjedišta za kupanje koje štedi prostor. Ova tuš stolica je dizajnirana za invalide, starije osobe, trudne ili druge nezgodne osobe. sa praktičnim i sigurnim za svakodnevnu upotrebu.Specifikacija : vrsta artikla : tuš stolica podesiva po visini / stolica za tuširanje / klupa za kadu način čišćenja : piling od mokre tkanine, suvo prirodno maksimalni kapacitet opterećenja : 100 kg (220 lbs)lista paketa : 1 X tuš stolica【mjere opreza】ovaj proizvod prodaje samo tuš stolice i ne sadrži druge slike proizvoda.Prilikom ručnog mjerenja, Veličina proizvoda može pokazati fizičku grešku od 1-5 cmzbog jakog svjetla, ovaj proizvod će proizvesti određenu razliku u boji. Ovo je normalno i neizbježno. Hvala vam za razumijevanje!Uvek treba da pročitate etikete, Upozorenja i uputstva koja ste dobili uz proizvod pre upotrebe ili konzumiranja, a ne samo da se oslanjate na informacije predstavljene na našoj web stranici.Dobro došli u našu trgovinu ! Ako Imate Bilo Kakvih Specifičnih Pitanja O Proizvodu, Molimo Kontaktirajte Naš.

Ključne karakteristike

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
100 Kgs (220Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool:
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Slični proizvodi u kategoriji